Sustainability congres

De lancering van better-for-you.nl vindt plaats op het sustainability congres, het grootste duurzaamheidscongres in Nederland.

Al vele jaren zijn wij betrokken en geïnspireerd door de inhoud van het Sustainability congres. Wij hebben als doel met ons nieuwe platform voortdurend better-for-you innovaties op food en non-food gebied onder de aandacht te brengen en mee te helpen deze breder toegankelijk te maken voor de consument en zakelijke afnemer. Het is dan ook geen toeval dat wij gekozen hebben om better-for.you.nl live te laten gaan tijdens de 21 e editie van het Nationaal Sustainability congres.

Het thema van deze editie is namelijk: Van marathon naar sprint: de transformatie van duurzaamheidsdoelen naar nieuwe realiteit
Onze realiteit verandert met de dag. Klimaatgerelateerde natuurrampen, pandemieën en sociale spanningen, globaal en regionaal; een dag zonder disruptieve veranderingen is bijna niet meer weg te denken. De urgentie tot duurzaamheid is groter dan ooit. Het wordt tijd dat we onze duurzaamheidsdoelen omzetten naar werkelijkheid. Maar hoe zorgen we ervoor dat we duurzaamheid niet alleen hoog op de agenda’s houden, maar ook de vereiste sprint kunnen trekken naar een nieuwe realiteit? En wat betekent dit voor onszelf, het bedrijfsleven en de overheid? Het is erop of eronder in de race naar een toekomstbestendige wereld. Immers, de tijd om te handelen was gister, niet morgen.

Met better-for-you.nl willen wij jou helpen met het maken van groenere keuzes. Iedere dag kom je in aanraking met eten en drinken, je maakt vele tientallen keuzes, soms bewust en soms onbewust. Wij helpen mee met het maken van de keuze die beter voor jou is.

Better-for-you nieuws

 • De vegan-snacks van Cas & Kas

  De bitterballen van Cas & Kas worden steeds bekender. Veel klanten weten ons inmiddels te vinden

  Lees meer
 • A Herbly state of mind

  Herbly’s visie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren met een gezond, duurzaam en gebalanceerde leefstijl.

  Lees meer
 • MingLing

  GET A BITE, BE SURPRISED BY MINGLING PREMIUM MOCHI CAKES

  Lees meer
 • Het Friendship Sports Centre

  Het enige centre ter wereld gebouwd voor mensen met een beperking.

  Lees meer