MingLing

GET A BITE, BE SURPRISED BY MINGLING PREMIUM MOCHI CAKES

Hallo, ik ben Wendy Luong, de drijvende kracht achter MingLing. Als levensmiddelentechnoloog is mijn grootste passie het creëren van voedsel en het delen ervan met anderen, met trots! Mijn cultureel erfgoed koester ik en wil ik graag met de wereld delen. Ik heb alle bijzondere en verfijnde smaken en texturen van de Oosterse en Westerse culturen waarmee ik ben opgegroeid samengebracht in één product. De Mochi Cake vertegenwoordigt niet alleen culturele diversiteit, maar nodigt ook uit om samen met respect te genieten van de verschillende culturen die we met elkaar delen.

MOCHI CAKES

Het mooiste van twee werelden komt samen in onze verrassend lekkere ambachtelijke mochi cakes. De authentiek Oost-Aziatische textuur van kleefrijst vormt de basis waarop de oosterse en westerse smaken in harmonie leven. Serveer ze als gebakje bij de koffie of thee, op een plank om samen te delen of als topdessert.

Onze Mochi Cakes zijn niet alleen superlekker, maar ook nog eens vegan friendlylactosevrij en op basis van rijst. Geniet zonder zorgen, geschikt voor een breed publiek.

Lees meer

Better-for-you nieuws

 • De vegan-snacks van Cas & Kas

  De bitterballen van Cas & Kas worden steeds bekender. Veel klanten weten ons inmiddels te vinden

  Lees meer
 • A Herbly state of mind

  Herbly’s visie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren met een gezond, duurzaam en gebalanceerde leefstijl.

  Lees meer
 • MingLing

  GET A BITE, BE SURPRISED BY MINGLING PREMIUM MOCHI CAKES

  Lees meer
 • Het Friendship Sports Centre

  Het enige centre ter wereld gebouwd voor mensen met een beperking.

  Lees meer