Herbly

Herbly’s visie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren met een gezond, duurzaam en gebalanceerde leefstijl.

A Herbly state of mind! Herbly introduceert een nieuwe stijl drankjes die een gezond alternatief zijn voor frisdrank. Het piepjonge merk uit Rotterdam biedt drie handige én heerlijk smakende melanges die zijn geïnspireerd op de Ayurvedische filosofie en haar drie dosha’s.
Nieuw in de Ayurveda? Laat je vooral niet afschrikken hoor! Want, simpel gezegd, is het ayurvedische principe dat ieder van ons is samengesteld uit verschillende energieën afkomstig van de 5 basiselementen: water, ruimte, lucht, vuur en aarde. Zo ver goed te volgen, toch?

Herbly springt daar op in en de kruidenmelanges zijn geïnspireerd op de wijsheden van de eeuwenoude Ayurvedische filosofie en de drie dosha’s: Vata, Pitta en Kapha. De drankjes zijn rijk zijn aan voedingsstoffen en bevatten weinig suiker. Plus: 100% biologisch, laag in kcal en geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen.

Elke blend helpt het evenwicht van je lichaam te herstellen en versterkt het immuunsysteem.
Kies jouw Herbly-melange op basis van jouw behoeften en dosha type.

Vata

Een verwarmende en kruidige mix van thee, appel, mango, kurkuma en gember om je binnenste een boost te geven. Binnen Ayurveda is Vata een dosha die lucht en ether vertegenwoordigt. Het is de subtiele energie die geassocieerd wordt met beweging. Vata beïnvloedt onze ademhaling, het knipperen van onze ogen, spierbewegingen en hartkloppingen.

Pitta

Het blikje Pitta is een lichte en verkoelende mix van thee, munt, kers, druif en sinaasappel om je te helpen vertragen en ontspannen, wat pittige PItta’s vaak nodig hebben.. Pitta staat bekend als vertegenwoordiger van vuur en water. Deze dosha regelt het stofwisselingssysteem en beïnvloedt de spijsvertering, opname, uitscheiding, voedselverwerking, emoties en lichaamstemperatuur.

Kapha

Een stimulerende mix van thee, appel, perzik, abrikoos en rode biet om je innerlijke ik een beetje op te peppen. Binnen Ayurveda is Kapha een dosha die water en aarde vertegenwoordigt. Het is de energie die het lichaam structureert en in stand houdt in zijn constructie. Kapha ondersteunt de gewrichten, hydrateert de huid en bewaakt de immuniteit.

Lees meer

Better-for-you nieuws

 • De vegan-snacks van Cas & Kas

  De bitterballen van Cas & Kas worden steeds bekender. Veel klanten weten ons inmiddels te vinden

  Lees meer
 • A Herbly state of mind

  Herbly’s visie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren met een gezond, duurzaam en gebalanceerde leefstijl.

  Lees meer
 • MingLing

  GET A BITE, BE SURPRISED BY MINGLING PREMIUM MOCHI CAKES

  Lees meer
 • Het Friendship Sports Centre

  Het enige centre ter wereld gebouwd voor mensen met een beperking.

  Lees meer