Onze ontdekkingsreis naar better-for-you producten

Het is ons doel om better-for-you producten breder bekend en toegankelijker te maken. Bij ons krijg je de mogelijkheid om als producent deze nieuwe producten onder de aandacht te brengen en als gebruiker deze producten te ontdekken en te beoordelen.

De better-for-you keuze

Wij helpen jou graag mee tot het maken van groenere keuzes. Wij hebben veel ervaring binnen de foodsector en het ontdekken van talentvolle producenten. Wij kunnen beoordelen aan welke kwaliteitseisen een better-for-you product voldoet. Iedere dag kom je in aanraking met eten en drinken, je maakt vele tientallen keuzes, soms bewust en soms onbewust. Wij helpen mee met het maken van de keuze die beter voor jou is.

Ontdek de better-for-you producten

Laat je mening horen en profiteer mee.

BOOST

Voor veel better-for-you producenten is het moeilijk om met succes voet aan de grond te krijgen. Met de boost categorie kan jij helpen met het creƫren van meer draagvlak. Laat via deze weg weten of jou dit product aanspreekt. Zo geef je deze producten echt een boost in de goede richting

KORTING

Wij helpen mee om jou laagdrempelig en voordelig een van de better-for-you producten te laten proberen. Middels een kortingscode die via ons is aan te vragen.

SAMPLES

Mocht je verregaande intresten hebben in een van onze better-for-you producten is het verkrijgen van gratis proefmonster mogelijk. Laat ons weten van welk product je graag een monster zou willen ontvangen waarna wij dit mee helpen te faciliteren.

Bekijk alle producten