Het Friendship Sports Centre

Het enige centre ter wereld gebouwd voor mensen met een beperking.

Ieder kind moet kunnen sporten. Sport geeft plezier, kracht en vertrouwen. Sport verbindt. Onmisbaar voor de ontwikkeling van een kind. Kinderen met een beperking hebben dit extra hard nodig, maar kunnen niet meekomen op een gewone sportclub.

Een plek om te groeien

Is er voor deze kinderen ook ergens een plek om te groeien? Gelukkig wel.
Op het Friendship Sports Centre. (www.friendshipsc.nl) Het enige sportcentrum
ter wereld, volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking. Twee voetbalvelden, een sintelbaan, een verspringbak, een extra verwarmd zwembad, een aangepaste fitnessruimte, sportzaal en dojo. Een topsportomgeving met meer mogelijk-heden dan ze ooit hebben durven dromen. Sporten, vallen en opstaan, vrij bewegen. Hier kunnen ze alles.

Meer dan sport alleen

Maar er is meer dan sport alleen. Het Friendship Sports Centre is ook een leerwerkbedrijf. Kinderen en jongeren met een beperking willen later ook gewoon meedraaien in de maatschappij. Net als ieder ander werken om een zo zelfstandig mogelijk bestaan op te bouwen. Maar door hun achterstand hebben ze een extra springplank nodig om de arbeidsmarkt op te komen. Het Friendship Sports Centre biedt een veilige en vertrouwde omgeving met een extra steuntje in de rug om hun unieke talenten te ontwikkelen. Omdat leren en werken een gevoel van zelfstandigheid en eigenwaarde geeft.

Nieuw: ‘Friends bakery & snacks’

Nieuw is de ‘Friends Bakery&Snacks’. Een prachtige nieuwe grote keuken waar o.a. koekjes, taarten, kroketten en bitterballen ambachtelijk worden gemaakt. In deze box treft u de Friendship bal in 3 verschillende smaken: de kalf-bal, de kip-kerrie bal en de groenten-bal. Eetsmakelijk!

Better-for-you nieuws

 • De vegan-snacks van Cas & Kas

  De bitterballen van Cas & Kas worden steeds bekender. Veel klanten weten ons inmiddels te vinden

  Lees meer
 • A Herbly state of mind

  Herbly’s visie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren met een gezond, duurzaam en gebalanceerde leefstijl.

  Lees meer
 • MingLing

  GET A BITE, BE SURPRISED BY MINGLING PREMIUM MOCHI CAKES

  Lees meer
 • Het Friendship Sports Centre

  Het enige centre ter wereld gebouwd voor mensen met een beperking.

  Lees meer