Waarom is dit een Better-For-You product?

De laatste jaren letten we steeds meer op hoe we eten. Het bewustzijn van de consument groeit en we lezen vaker etiketten dan voorheen. Als reactie op de groeiende trend ging COCONAUT de uitdaging aan om te voldoen aan de verwachtingen van bewuste consumenten voor wie de kwaliteit en samenstelling van het product erg belangrijk is en lanceerde COCOFFEE, COCONAUT® veganistische koffiedranken.

De verfrissende, 100% veganistische COCOFFEE® drankjes zijn heerlijke koffie- en kokosproducten op basis van COCONAUT® kokoswater en fluweelzachte kokosmelk. Ze zijn verkrijgbaar in drie smaken: espresso, cappuccino en mokka. Ze bevatten geen gluten, lactose en conserveermiddelen. Hun unieke smaak zal niet alleen door koffieliefhebbers worden gewaardeerd. COCOFFEE® is ontspannen op zijn best!

De samenstelling van COCOFFEE is met de grootste zorg samengesteld met behulp van hoogwaardige ingrediënten en gekozen is voor de zoetstof kokossuiker. COCOFFEE® kan zowel koud als warm worden gedronken. Daarnaast is de COCOFFEE serie Vegan gecertificeerd.

CAPPUCCINO COCOFFEE® met cappuccinosmaak is de perfecte mix van COCONAUT® water met een vleugje koffie-extract en fluweelzachte kokosmelk, verrijkt met de delicate zoetheid van kokossuiker. Tijd om te ontspannen!

ESPRESSO De COCOFFEE® met espressosmaak is aromatisch en sterk van smaak. Dit is een klassieker van het genre maar met een vleugje kokos. Het zorgt voor energie en verfrissing, niet alleen op warme zomerdagen! Sterke smaak!

MOKKA In COCOFFEE® met mokkasmaak hebben we de aangename smaak van kokos gecombineerd met het koffie-chocolade aroma. En zo is een hemelse heerlijke drank voor koffieliefhebbers ontstaan! De perfecte combinatie!

Kenmerken

Eigenschappen

Ingrediënten

MOKKA: kokoswater (49,38%), kokosmelk, kokossuiker, koffie-extract (5%), emulgator (E473), stabilisatoren (E407, E412), mokka-aroma's ESPRESSO: kokoswater (48,38%), kokosmelk, koffie-extract (6%), kokossuiker, emulgator (E473), stabilisatoren (E407, E412), espresso aroma's CAPPUCCINO: coconut Water (50.38%), coconut cilk, coconut sugar, coffee extract (4%), emulsifier (E473), stabilizers (E407, E412), cappuccino flavors

Voedingswaarde

Boost
Coconaut

Cocoffee

De meest eerlijke veganistische koffiedrank.

Boost
❤️ 676 vinden dit product interessant

Dit kun je ook leuk vinden

  • ❤️ vinden dit product interessant
  • ❤️ vinden dit product interessant
  • ❤️ 740 vinden dit product interessant
  • ❤️ vinden dit product interessant