Crunchi

Wij van Crunchi zijn drie jaar geleden dit snackavontuur begonnen met het maken van onze Crunchi’s zoete aardappel wedges.

Onze eerste innovatie: de Crunchi Wedge

Onze eerste innovatie was de Crunchi Wedge: krokant van buiten en smeuïg van binnen. Zo ontstond de naam Crunchi! Sindsdien bouwen we met trots voort op ons merk en onze producten, want wie houdt er nu niet van een krokante bite?

Duurzaam en verantwoord snacken

Samen met het familiebedrijf Jansen-Dongen geven wij tweede keus-groenten een tweede leven. Producten zoals kromme wortelen en zoete aardappelen die niet geschikt zijn voor de retail, maken wij de helden van onze gerechten. Dit alles onder ons motto: ‘With taste on the road to 0% foodwaste’.

Ons team

Kijk, dit is ons team: Gijs Timmermans (24 jaar) en Annabelle Jansen (25 jaar). Passie voor lekker én verantwoord eten drijft ons om elk jaar mooie nieuwe producten te ontwikkelen.

Wat tref je aan in de Introbox?

Crunchi Zoete Aardappel Wedges

Het product waarmee alles begon! Wat ze extra bijzonder maakt, is dat ze zelfs na een half uur of langer in de warmhoudbak lekker krokant blijven. Met de Crunchi’s stonden we afgelopen zomer op grote festivals zoals Rock Werchter, Pukkelpop en F1 Spa. Wat ze vooral uniek maakt? Ze smaken onweerstaanbaar goed!

Bereidingstijd:

3-5 minuten frituren op 175°C / 15-20 minuten in de oven op 200°C

Crunchi Wortel & Zoete Aardappel Bites

Een heerlijke, duurzame keuze voor jouw gerecht, perfect voor een smaakvolle twist op je menukaart. Met een Aziatische kruidenmix maakt dit garnituur je gerecht helemaal af!

Bereidingstijd:

4-5 minuten frituren op 175°C / 15-20 minuten in de oven op 200°C

Better-for-you

Nieuws
  • Frostkrone

    >
  • Maison Prolainat

    >
  • Mövenpick

    >