Introbox Duitsland

Wil je graag jouw product op een efficiënte en doelgerichte manier onder de aandacht brengen bij beslissingsbevoegde professionals in de voedingsindustrie in Duitsland? Dat kan met de Introbox. Met behulp van ons uitgebreide netwerk creëren we met de Introbox een ingang bij beslissingsnemers binnen de foodservice of retail in Duitsland.

De Introbox is een speciale verzameling van diverse better-for-you producten, variërend Van food tot non-food items. Deze box wordt speciaal samengesteld voor beslissingsnemers binnen vooraf geselecteerde Segmenten. Hiermee willen we hen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met prachtige Nieuwe producten en tegelijkertijd mogelijkheden bieden voor waardevolle matchmaking. Met onze Jarenlange ervaring in het vermarkten van better-for-you producten, streven we ernaar om Vernieuwing en duurzaamheid in de markt te bevorderen. Samen kunnen we een positieve impact Creëren en nieuwe kansen ontdekken. Doe jij mee?

De box wordt geadresseerd aan de beslissingsnemers, inkopers of directieleden van de geselecteerde locatie. Deze locaties worden bepaald op basis van de inhoud van de box.

Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw product bij de juiste counterparts terecht komt, maar we kunnen ook de volledige opvolging uit handen nemen. Samen bepalen we een priolijst voor de benadering van de contacten en daarmee gaan wij aan de slag. Dat houdt in dat we uit naam van jouw bedrijf de verschillende counterparts zullen benaderen en gefocust zijn op de opvolging, het verkrijgen van afspraken en het maken van deals.

Aanmelden Introbox