Horecava

Op de Horecava hebben we onze kennis en expertise gedeeld met andere bedrijven en professionals in de horeca-industrie.

Als team van Better-for-you.nl hebben we een missie om mensen te helpen gezondere en duurzamere keuzes te maken als het gaat om voeding. We willen mensen bewust maken van de keuzes die ze maken en hen ondersteunen bij het nemen van gezondere en milieuvriendelijkere beslissingen.

Op de Horecava hebben we onze kennis en expertise gedeeld met andere bedrijven en professionals in de horeca-industrie. We hadden een stand waar we voorbeelden van gezonde snacks en drankjes lieten zien en waar we tips gaven over hoe je meer better-fro-you producten in je dagelijkse voeding kunt opnemen.

Het was geweldig om te zien hoe enthousiast mensen waren over onze stand en onze missie. We hadden talloze gesprekken over hoe we samen betere opties kunnen bieden aan de consument en hoe we duurzaamheid kunnen integreren in onze bedrijfsmodellen.

We hebben ook veel geleerd van de andere bedrijven en professionals op de beurs. Het was inspirerend om te zien hoeveel mensen bezig zijn met duurzaamheid en hoe ze proberen een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en de planeet.

Al met al was de deelname aan de Horecava een fantastische ervaring voor ons als team van Better-for-you.nl. We zijn gemotiveerd om door te gaan met het delen van onze missie en het inspireren van anderen om gezonder en duurzamer te maken.

Better-for-you nieuws

 • hét koekje van verbinding uit Amsterdam

  Amsterdam heeft een eigen koekje: het Eberhardje, vernoemd naar oud-burgemeester Eberhard van der Laan.

  Lees meer
 • Introbox helpt zakelijke beslissers in zoektocht naar innovatieve groene producten.

  Introbox helpt zakelijke beslissers in zoektocht naar innovatieve groene producten.

  Lees meer
 • Horecava

  Op de Horecava hebben we onze kennis en expertise gedeeld met andere bedrijven en professionals in de horeca-industrie.

  Lees meer
 • Sustainability congres

  De lancering van better-for-you.nl vindt plaats op het sustainability congres, het grootste duurzaamheidscongres in Nederland.

  Lees meer