Sustainability congres

De lancering van better-for-you.nl vindt plaats op het sustainability congres, het grootste duurzaamheidscongres in Nederland.

Al vele jaren zijn wij betrokken en geïnspireerd door de inhoud van het Sustainability congres. Wij hebben als doel met ons nieuwe platform voortdurend better-for-you innovaties op food en non-food gebied onder de aandacht te brengen en mee te helpen deze breder toegankelijk te maken voor de consument en zakelijke afnemer. Het is dan ook geen toeval dat wij gekozen hebben om better-for.you.nl live te laten gaan tijdens de 21 e editie van het Nationaal Sustainability congres.

Het thema van deze editie is namelijk: Van marathon naar sprint: de transformatie van duurzaamheidsdoelen naar nieuwe realiteit
Onze realiteit verandert met de dag. Klimaatgerelateerde natuurrampen, pandemieën en sociale spanningen, globaal en regionaal; een dag zonder disruptieve veranderingen is bijna niet meer weg te denken. De urgentie tot duurzaamheid is groter dan ooit. Het wordt tijd dat we onze duurzaamheidsdoelen omzetten naar werkelijkheid. Maar hoe zorgen we ervoor dat we duurzaamheid niet alleen hoog op de agenda’s houden, maar ook de vereiste sprint kunnen trekken naar een nieuwe realiteit? En wat betekent dit voor onszelf, het bedrijfsleven en de overheid? Het is erop of eronder in de race naar een toekomstbestendige wereld. Immers, de tijd om te handelen was gister, niet morgen.

Met better-for-you.nl willen wij jou helpen met het maken van groenere keuzes. Iedere dag kom je in aanraking met eten en drinken, je maakt vele tientallen keuzes, soms bewust en soms onbewust. Wij helpen mee met het maken van de keuze die beter voor jou is.

Better-for-you nieuws

 • hét koekje van verbinding uit Amsterdam

  Amsterdam heeft een eigen koekje: het Eberhardje, vernoemd naar oud-burgemeester Eberhard van der Laan.

  Lees meer
 • Introbox helpt zakelijke beslissers in zoektocht naar innovatieve groene producten.

  Introbox helpt zakelijke beslissers in zoektocht naar innovatieve groene producten.

  Lees meer
 • Horecava

  Op de Horecava hebben we onze kennis en expertise gedeeld met andere bedrijven en professionals in de horeca-industrie.

  Lees meer
 • Sustainability congres

  De lancering van better-for-you.nl vindt plaats op het sustainability congres, het grootste duurzaamheidscongres in Nederland.

  Lees meer